Rólunk

Gyártmányaink

Tanúsítványaink

Kapcsolat

Címünk


ÁLTALÁNOS ELADÁSI ÉS SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Szállításaink az alábbi általános feltételekkel bonyolódnak. Ezektől eltérő feltételekkel is vállalunk szállítást, külön megegyezés alapján, amely azonban csak arra az egyedi üzletre, illetve partnerre vonatkozik. Hatálya a szerződés megszűnésével érvényét veszíti.

Árak és ajánlatok: Kiadott áraink és ajánlataink egyben nem jelentenek szerződéses kötelezettséget, mindaddig, amíg szállítási szerződés nem jön létre. Nemzeti fizetőeszköztől eltérő pénznemben adott ajánlatoknál minden esetben az ajánlati ár a kiadásának időpontjában érvényes árfolyamon kerül átszámításra.

Rendelés: A típusszám, a fokkialakítás jele és a db-szám megadásával történik.

Egyedi kivitelezés: Egészen kis db-számokból is vállalunk. Az ajánlatadáshoz szükséges egy mintadarab, vagy rajz, illetve skicc. Az utóbbi kettőnél a legyártott mintát a megrendelőnek kontrollálnia kell. A gyártatás gyártmányának esetleges védettségi kérdésével foglalkozni nem tudunk, ezért minden ezzel kapcsolatos felelősséget elhárítunk.

Katalógusmodellek: Modellváltoztatással kapcsolatban minden jogot fenntartunk.

Szállítási határidő: Igyekszünk megrendelőink ilyen irányú igényeit maradéktalanul teljesíteni. Rész-szállításokat is vállalunk, megállapodás szerint. Partnerünk nem üzletszerű viselkedése esetén jogosultak vagyunk a szállítást visszatartani, vagy a szerződéstől kártérítés nélkül visszalépni.

Szállítás-teljesítés: Szállításainkat a mi költségünkre bonyolítjuk, normál és értékcsomagban, az alkalom megkívánta legkedvezőbb csomagolási és feladási módban.

Reklamáció: Reklamációt csak írásban, legkésőbb 2 héttel az áru átvételét követően fogadunk el.

Fizetés: Megegyezett formában és határidővel, a számlán feltüntetett értékben történhet. Késedelem esetén a mindenkori előírás szerinti késedelmi kamatot számítjuk fel a vevő részére. Fizetés visszatartása vagy bármilyen ellenszolgáltatás beszámítása nem lehetséges.

Tulajdon: A szállított áru - tovább feldolgozás és elidegenítés esetében is - a teljes összeg kifizetéséig a tulajdonunkban marad és nem zálogosítható el.

Export: Termékeink exportjához a mi kifejezett hozzájárulásunk szükséges.

Teljesítés helye: Szállítás tekintetében a megrendelő címe, fizetés tekintetében a szállító telephelye, illetve bankszámlája.


 

Mérettáblázat

Katalógus /pdf/

Rendelési módok

Különleges kivitel

Általános eladási és
szállítási feltételek