Rólunk

Gyártmányaink

Tanúsítványaink

Pályázatok

Kapcsolat

Címünk

ÁLTALÁNOS ELADÁSI ÉS SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Szállításaink az alábbi általános feltételekkel bonyolódnak. Ezektõl eltérõ feltételekkel is vállalunk szállítást, külön megegyezés alapján, amely azonban csak arra az egyedi üzletre, illetve partnerre vonatkozik. Hatálya a szerzõdés megszûnésével érvényét veszíti.

Árak és ajánlatok: Kiadott áraink és ajánlataink egyben nem jelentenek szerzõdéses kötelezettséget, mindaddig, amíg szállítási szerzõdés nem jön létre. Nemzeti fizetõeszköztõl eltérõ pénznemben adott ajánlatoknál minden esetben az ajánlati ár a kiadásának idõpontjában érvényes árfolyamon kerül átszámításra.

Rendelés: A típusszám, a fokkialakítás jele és a db-szám megadásával történik.

Egyedi kivitelezés: Egészen kis db-számokból is vállalunk. Az ajánlatadáshoz szükséges egy mintadarab, vagy rajz, illetve skicc. Az utóbbi kettõnél a legyártott mintát a megrendelõnek kontrollálnia kell. A gyártatás gyártmányának esetleges védettségi kérdésével foglalkozni nem tudunk, ezért minden ezzel kapcsolatos felelõsséget elhárítunk.

Katalógusmodellek: Modellváltoztatással kapcsolatban minden jogot fenntartunk.

Szállítási határidõ: Igyekszünk megrendelõink ilyen irányú igényeit maradéktalanul teljesíteni. Rész-szállításokat is vállalunk, megállapodás szerint. Partnerünk nem üzletszerû viselkedése esetén jogosultak vagyunk a szállítást visszatartani, vagy a szerzõdéstõl kártérítés nélkül visszalépni.

Szállítás-teljesítés: Nettó 50 000 Ft rendelési érték alatt szállítási költséget számolunk fel.

Reklamáció: Reklamációt csak írásban, legkésõbb 2 héttel az áru átvételét követõen fogadunk el.

Fizetés: Megegyezett formában és határidõvel, a számlán feltüntetett értékben történhet. Késedelem esetén a mindenkori elõírás szerinti késedelmi kamatot számítjuk fel a vevõ részére. Fizetés visszatartása vagy bármilyen ellenszolgáltatás beszámítása nem lehetséges.

Tulajdon: A szállított áru –tovább feldolgozás és elidegenítés esetében is– a teljes összeg kifizetéséig a tulajdonunkban marad és nem zálogosítható el.

Export: Termékeink exportjához a mi kifejezett hozzájárulásunk szükséges.

Teljesítés helye: Szállítás tekintetében a megrendelõ címe, fizetés tekintetében a szállító telephelye, illetve bankszámlája.

Mérettáblázat

Katalógus /pdf/

Rendelési módok

Különleges kivitel

Általános eladási és
szállítási feltételek